Ons team

 

Wie zijn wij

Michel Kooij en Ricky van Dorp zijn de eigenaren van Publiq Belastingadviseurs. Beiden hebben bij Big-4 kantoren ruime ervaring opgedaan als adviseurs loonheffingen en WNT in de publieke sector. Het ondernemerschap borrelde en de wens om een eigen advieskantoor op te richten met een volledige focus op de publieke sector is werkelijkheid geworden. Wij komen graag in contact om kennis te maken.

Wij staan voor slimme oplossingen en samenwerking. Wij werken vanuit de visie dat een belastingadviseur een duurzame en betrokken relatie onderhoudt met zijn klanten, hoogwaardige, maar praktisch toepasbare adviezen geeft en weet wat er speelt in de publieke sector. Daarbij hebben wij oog voor de publieke functie die uw organisatie heeft. Wij staan voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en maximale toegevoegde waarde.

Publiq Belastingadviseurs bestaat uit een team van diverse fiscale adviseurs. Omdat wij het belangrijk vinden dat u volledig kan worden ontzorgd op fiscaal gebied, hebben wij in ons team specialisten op het gebied van de loonbelasting, WNT, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, steekproeven en het HR & Payroll proces. Met alle fiscale vraagstukken kunt u bij ons terecht en wij zorgen voor de hoogwaardige kwaliteit waar Publiq Belastingadviseurs voor staat.