Publiq Academy

Publiq Belastingadviseurs heeft ruime ervaring in het verzorgen van in-house trainingen op maat. Door deze trainingen in te zetten, kunt u de bewustwording en het kennisniveau van een grotere groep medewerkers verhogen. De trainingen variëren van het opfrissen van de basiskennis tot verdiepende trainingen op specifieke deelonderwerpen, zoals de flexibele schil, de WNT, Wka of de werkkostenregeling.

Al onze trainingen worden verzorgd door deskundige trainers en hebben een praktische insteek, zodat de geleerde theorie ook daadwerkelijk in de praktijk kan worden toegepast. Het voordeel van een in-house training is dat uw medewerkers geen reistijd hebben, geen extra kosten zijn verbonden aan extra deelnemers en voorbeelden van de werkvloer kunnen worden behandeld.

Door het jaar heen worden diverse interessante en uitdagende trainingen verzorgd door Publiq Belastingadviseurs. Hieronder treft u een overzicht van de trainingen in 2024 aan:

Opleidingsprogramma 2024

Heeft u vragen over de inhoud van de trainingen of wilt u zich aanmelden, neemt u dan gerust contact op of stuur een e-mail naar [email protected].