Nulmeting & Steekproeven

Ook wanneer u behoefte heeft om een totaalbeeld te krijgen van waar uw organisatie staat ten aanzien van de fiscaliteit, kunt u bij Publiq Belastingadviseurs terecht. Aan de hand van het beoordelen van diverse documenten en interviews, kunnen wij snel inzicht krijgen welke fiscale processen extra aandacht nodig hebben, wat de belangrijkste risico’s en kansen zijn, maar ook welke processen al goed lopen.

De bevindingen van een nulmeting worden altijd met een duidelijke rapportage met aanbevelingen teruggekoppeld en afgerond met een gesprek om deze samen te bespreken. Van daaruit kan gericht worden gewerkt aan verbeteren van diverse onderwerpen om (nog) meer grip te krijgen op de fiscaliteit.

Daarnaast is het tevens mogelijk om samen met Publiq Belastingadviseurs een steekproef conform de controle aanpak van de Belastingdienst uit te voeren. Deze methode (Controle Aanpak Belastingdienst) geeft inzicht in de risico’s en mogelijkheden van de bestaande processen en aangiften. Een manier om een volgende stap in te zetten bij het verder ontwikkelen van de interne beheersing.

Neem gerust contact op voor meer informatie en onze aanpak.