drs. Michel Kooij

Vanaf 1 januari 2020 ben ik mede-eigenaar van Publiq Belastingadviseurs. Daarvoor ben ik 15 jaar werkzaam geweest voor en partner geweest bij een Big4-kantoor. Landelijk was ik hierbij verantwoordelijk voor een aantal sectoren binnen de Publieke Sector voor de loonheffingen en de WNT.

Ik adviseer organisaties op het brede terrein van de loonheffingen en de WNT in de publieke sector. Hierbij ben ik veelal het verlengstuk van de organisatie richting de Belastingdienst, aannemers, stakeholders, etc. De dynamiek binnen de Publieke Sector, de gedrevenheid vanuit de medewerkers, de intensieve samenwerking en het maatschappelijk belang spreekt mij enorm aan. Ik investeer graag in de relatie met de klant, zodat we samen op een plezierige wijze het maximale resultaat bereiken. Mooi vind ik daaraan dat voor elke organisatie het maximale resultaat anders gedefinieerd wordt maar het uitgangspunt altijd is om in control te komen of te blijven.

Naast eigenaar van Publiq Belastingadviseurs ben ik vader van 4 dochters en woon ik samen met mijn vrouw in het mooie Huissen tussen Arnhem en Nijmegen. In mijn vrije tijd ga ik graag sportieve uitdagingen aan en krijg ik veel positieve energie van het tijd doorbrengen met mijn gezin.

e: [email protected]

m: 0610999182

Loonheffingen, WNT, WKA