mr. Marjon Prins

Samen met mijn gezin ben ik woonachtig in Huissen. Ik mijn vrije tijd sport ik graag, ben ik bezig met interieurstyling en vind ik het gezellig om met vrienden en familie af te spreken.

Na mijn studie Fiscaal Recht aan de Rijksuniversiteit in Groningen ben ik mijn loopbaan gestart bij een Big4-kantoor. Na verloop van tijd ben ik mij gaan specialiseren op het gebied van de loonheffingen en ben vervolgens nog jarenlang werkzaam geweest bij een Big4-kantoor. Met ingang van 1 januari 2020 ben ik als belastingadviseur op het gebied van de loonheffingen bij Publiq Belastingadviseurs aan de slag gegaan.

Naast advisering op het gebied van de loonheffingen haal ik vooral mijn voldoening uit de implementatie van dergelijke adviezen. Samen met de betrokken personen binnen de organisatie wil ik ervoor zorgen dat de fiscale wet- en regelgeving ook op een juist wijze in de praktijk wordt toegepast. Daarbij is het belangrijk dat ik samen met de betrokken personen de juiste balans vindt tussen wet- en regelgeving in combinatie met praktische uitvoerbaarheid.

e: [email protected]

m: 0618556151

Loonheffingen, inhouse ondersteuning