Esther Patty, LLM

Mijn naam is Esther Patty. Mijn professionele reis in deze fascinerende wereld van loonheffingen begon ruim 10 jaar geleden bij Loyens & Loeff, en via Dirkzwager ben ik in 2023 terecht gekomen bij Publiq belastingadviseurs.

Ik heb in deze jaren klantenmogen helpen bij een breed scala van nationale en internationale vragen over loonbelasting en sociale zekerheid, denk onder andere aan de werkkostenregeling en de fiscale aspecten van wonen en/of werken over de grens. Gedurende mijn loopbaan heb ik het geluk gehad te leren van enkele zeer gepassioneerde docenten en hun vermogen om ingewikkelde materie helder en begrijpelijk te maken. Geïnspireerd door deze docenten, streef ik ernaar om mijn klanten dezelfde helderheid en begrip te brengen. Mijn doel is om mijn klanten te begeleiden door het complexe labyrint van (grensoverschrijdende) loonheffingen, stress te verminderen en duidelijke overzichten en, soms onverwachte, keuzemogelijkheden te bieden. Ik zoek naar begrijpelijke oplossingen, passend bij de klant, zodat zij zich weer kunnen richten op hun "echte" werk.

Thuis, in Lent, geniet ik van een heerlijk burgerlijk gezinsleven met mijn fantastische aanstaande en onze twee prachtige dochters. Na enkele jaren van avontuurlijke reizen, ben ik nu bezig met het ontdekken van Europa’s juweeltjes dichter bij huis - suggesties zijn altijd welkom!

Ik kijk ernaar uit om uw verhalen, uitdagingen en doelen te horen en van elkaar te leren!

e: [email protected]

m: 0651463726

Loonheffingen, WNT, WKA