Ricky van Dorp MSc

Ik woon in Rotterdam samen met mijn vrouw en twee dochters. In mijn vrije tijd zit ik graag op de racefiets of vind ik het leuk om te koken en nieuwe smaken te ontdekken.

Voordat ik tot Publiq Belastingadviseurs ben toegetreden, ben ik jarenlang werkzaam geweest bij twee verschillende Big-4 kantoren. Ook heb ik ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, waardoor ik goed weet wat een advies nodig heeft om daadwerkelijk in de praktijk van toegevoegde waarde te kunnen zijn.

Ik adviseer organisaties op het brede terrein van de loonheffingen en de WNT in de publieke sector. Zo heb ik onder meer ruime ervaring in het begeleiden en adviseren rondom de werkkostenregeling en het inhuren van derden. Wat mij aanspreekt in de publieke sector is dat deze organisaties zich bezighouden met het algemeen belang. Medewerkers zijn intrinsiek gemotiveerd om het zo goed mogelijk te doen. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij door een betrokken adviseur te zijn en de randvoorwaarden zodanig te maken dat de organisaties hun tijd en aandacht maximaal voor het publieke belang kunnen inzetten. Ik krijg veel energie als we een bepaald doel hebben bepaald en we dit samen weten te realiseren.

In mijn werk vind ik kennisoverdracht erg belangrijk, zodat er geen afhankelijke relatie van een adviseur ontstaat. Daarom geef ik ook regelmatig trainingen op (deel)gebieden van de loonheffingen en de WNT. Anderen noemen mij enthousiast en betrokken. Door mijn specifieke kennis en ervaring van de sector ben ik in staat om snel de connectie tussen verschillende vraagstukken te leggen en dit praktisch uit te leggen. 

e: [email protected]

m: 0682014129

Loonheffingen, WNT, WKA