mr. Antoine Roes

Na de studies Nederlands Recht (Radboud Universiteit) en Fiscaal Recht (Tilburg University) ben ik in 1997 gestart als fiscaal jurist bij een Big4-kantoor. Sinds 2001 heb ik me toegelegd op de advisering op het snijvlak van personeel en fiscaliteit. Denk aan vraagstukken op het terrein van de loonbelasting en sociale zekerheid maar bijvoorbeeld ook de WNT, fiscale aansprakelijkstellingen en arbeidsvoorwaardenbeleid. Ik adviseer nagenoeg alleen (semi)publieke instellingen. Onder meer de focus op de publieke sector maakt dat ik me vanaf januari 2024 heb aangesloten bij Publiq Belastingadviseurs.

Wat mij in het werk kenmerkt, is mijn gedrevenheid en vaktechnische kennis. Een advies moet op de eerste plaats fiscaal juist zijn. Met meer dan 25 jaar werkervaring weet ik een advies ook duidelijk en praktisch uitvoerbaar te maken.

In het werk ben ik een specialist met binnen het focusgebied brede interesses en kennisterreinen. Buiten het werk komen brede interesses ook terug. Zo sport ik graag (hardlopen, kickboksen), bezoek ik graag een voetbalwedstrijd of een bioscoop maar even graag wandel ik in de natuur of ga ik naar een museum. Veel van deze interesses deel ik met mijn vriendin. Wij wonen samen in Wijchen.

e: [email protected]

m: 0630171793

Loonheffingen, WNT, WKA