Senior Belastingadviseur Loonheffingen

Gezocht: Enthousiaste Senior Belastingadviseur Loonheffingen!

 

Welkom bij Publiq!

Ben jij klaar om je aan te sluiten bij een team van gepassioneerde belasting professionals in een dynamisch en snelgroeiende belastingadvies praktijk? Bij Publiq Belastingadviseurs werken we met hart en ziel aan de meest uitdagende fiscale vraagstukken in de publieke sector. Onze sfeer is open, persoonlijk en altijd gericht op samen groeien. Wij zoeken een ervaren Senior Belastingadviseur Loonheffingen die met enthousiasme en expertise ons team komt versterken!

 

Salaris: € 6.000 – 8.500 b.p.m. o.b.v 40 uur

Uren: 24 - 40 per week

 

Wat je gaat doen

Als Belastingadviseur Loonheffingen bij Publiq is geen dag hetzelfde. Je maakt onderdeel uit van een groot team loonheffingen specialisten en werkt aan fiscale vraagstukken voor onder andere gemeenten, provincies, woningcorporaties, onderwijsinstellingen en zorgorganisaties. Werkzaamheden variëren van fiscale commissies, je klanten snel verder helpen bij actuele vraagstukken, tot het bieden van inhouse ondersteuning bij klanten. Verder:

 • Adviseer je klanten actief met up-to-date kennis over loonheffingen.
 • Beantwoord je complexe fiscale vraagstukken en bied je klanten inzichten met onze geavanceerde tools.
 • Bied je projectmatige ondersteuning rondom grote vraagstukken, zoals de werkkostenregeling, de invoering van groene arbeidsvoorwaarden en het inhuren van zzp’ers.
 • Geef je trainingen en neem je deel aan interne vaktechnische overleggen.
 • Begeleid je controles en voer je gesprekken met de Belastingdienst.
 • Voer je interim opdrachten uit bij klanten waar jouw expertise het verschil maakt.


Wat wij bieden
Een dynamische werkomgeving binnen een jong, energiek en deskundig team van belasting professionals. Hoewel je veel zelfstandig werkt, zijn we een hecht team dat onderling veel overlegt en spart met elkaar over oplossingen. Verder krijg je:

 • Een competitief salarispakket tussen de € 6.000 en € 8.500 bruto per maand op basis van 40 uur, diverse netto vergoedingen en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder deelname aan de pensioenregeling.
 • Flexibele werktijden en hybride werken (thuis of bij de klant).
 • Unieke interim opdrachten die je bij grotere kantoren niet snel vindt.
 • Volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

 

Wat jij mee brengt

Je bent een enthousiaste, ondernemende en bevlogen persoonlijkheid. Je hebt je vaktechniek perfect onder de knie en bent goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Je maakt makkelijk contact, beschikt over uitstekende adviesvaardigheden  en denkt graag in oplossingen. Je bent flexibel en schakelt snel tussen verschillende taken en verantwoordelijkheden. Verder heb je:
 

 • Minimaal 8 jaar relevante werkervaring als belastingadviseur loonheffingen.
 • Bij voorkeur ervaring binnen de publieke sector, maar dit is geen must.
 • Gevoel voor relatiebeheer en ben je onderhoudend in contacten met klanten.
 • Werk je graag samen, maar kun je ook uitstekend zelfstandig werken.


Solliciteren
.

Nog steeds enthousiast? Heel goed! Stuur dan je CV en motivatie naar [email protected]. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en hoe jij denkt bij te dragen aan de missie en visie van Publiq! Heb je inhoudelijke vragen over de vacature of hoe het is om bij Publiq te werken dan kun je contact opnemen met Michel Kooij (partner) op nummer 06 10 99 91 82.

 

Bij Publiq Belastingadviseurs weten we heel goed zelf onze kandidaten te bereiken. We reageren daarom ook niet op acquisitie of aanbiedingen van bureaus of tussenpersonen


deel deze pagina
Naar het overzicht