drs. Michel Kooij

Vanaf 1 januari 2020 ben ik mede-eigenaar van Publiq Belastingadviseurs. Daarvoor ben ik 15 jaar werkzaam geweest voor en partner geweest bij een Big4-kantoor. Landelijk was ik hierbij verantwoordelijk voor een aantal sectoren binnen de Publieke Sector voor de loonheffingen en de WNT.

Ik adviseer organisaties op het brede terrein van de loonheffingen en de WNT in de publieke sector. Hierbij ben ik veelal het verlengstuk van de organisatie richting de Belastingdienst, aannemers, stakeholders, etc. De dynamiek binnen de Publieke Sector, de gedrevenheid vanuit de medewerkers, de intensieve samenwerking en het maatschappelijk belang spreekt mij enorm aan. Ik investeer graag in de relatie met de klant, zodat we samen op een plezierige wijze het maximale resultaat bereiken. Mooi vind ik daaraan dat voor elke organisatie het maximale resultaat anders gedefinieerd wordt maar het uitgangspunt altijd is om in control te komen of te blijven.

Naast eigenaar van Publiq Belastingadviseurs ben ik vader van 4 dochters en woon ik samen met mijn vrouw in het mooie Huissen tussen Arnhem en Nijmegen. In mijn vrije tijd ga ik graag sportieve uitdagingen aan en krijg ik veel positieve energie van het tijd doorbrengen met mijn gezin.

e: mkooij@publiqbelastingadviseurs.nl

m: 0610999182

 

Ricky van Dorp MSc

Ik woon in Rotterdam samen met mijn vrouw en twee dochters. In mijn vrije tijd zit ik graag op de racefiets of vind ik het leuk om te koken en nieuwe smaken te ontdekken.

Voordat ik tot Publiq Belastingadviseurs ben toegetreden, ben ik jarenlang werkzaam geweest bij twee verschillende Big-4 kantoren. Ook heb ik ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, waardoor ik goed weet wat een advies nodig heeft om daadwerkelijk in de praktijk van toegevoegde waarde te kunnen zijn.

Ik adviseer organisaties op het brede terrein van de loonheffingen en de WNT in de publieke sector. Zo heb ik onder meer ruime ervaring in het begeleiden en adviseren rondom de werkkostenregeling en het inhuren van derden. Wat mij aanspreekt in de publieke sector is dat deze organisaties zich bezighouden met het algemeen belang. Medewerkers zijn intrinsiek gemotiveerd om het zo goed mogelijk te doen. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij door een betrokken adviseur te zijn en de randvoorwaarden zodanig te maken dat de organisaties hun tijd en aandacht maximaal voor het publieke belang kunnen inzetten. Ik krijg veel energie als we een bepaald doel hebben bepaald en we dit samen weten te realiseren.

In mijn werk vind ik kennisoverdracht erg belangrijk, zodat er geen afhankelijke relatie van een adviseur ontstaat. Daarom geef ik ook regelmatig trainingen op (deel)gebieden van de loonheffingen en de WNT. Anderen noemen mij enthousiast en betrokken. Door mijn specifieke kennis en ervaring van de sector ben ik in staat om snel de connectie tussen verschillende vraagstukken te leggen en dit praktisch uit te leggen. 

e: rvandorp@publiqbelastingadviseurs.nl

m: 0682014129

 


mr. Marjon Prins

Samen met mijn gezin ben ik woonachtig in Huissen. Ik mijn vrije tijd sport ik graag, ben ik bezig met interieurstyling en vind ik het gezellig om met vrienden en familie af te spreken.

Na mijn studie Fiscaal Recht aan de Rijksuniversiteit in Groningen ben ik mijn loopbaan gestart bij een Big4-kantoor. Na verloop van tijd ben ik mij gaan specialiseren op het gebied van de loonheffingen en ben vervolgens nog jarenlang werkzaam geweest bij een Big4-kantoor. Met ingang van 1 januari 2020 ben ik als belastingadviseur op het gebied van de loonheffingen bij Publiq Belastingadviseurs aan de slag gegaan.

Naast advisering op het gebied van de loonheffingen haal ik vooral mijn voldoening uit de implementatie van dergelijke adviezen. Samen met de betrokken personen binnen de organisatie wil ik ervoor zorgen dat de fiscale wet- en regelgeving ook op een juist wijze in de praktijk wordt toegepast. Daarbij is het belangrijk dat ik samen met de betrokken personen de juiste balans vindt tussen wet- en regelgeving in combinatie met praktische uitvoerbaarheid.

E: mprins@publiqbelastingadviseurs.nl

M: 0618556151

 

 Esther Patty
Esther Patty, LLM

Mijn naam is Esther Patty. Mijn professionele reis in deze fascinerende wereld van loonheffingen begon ruim 10 jaar geleden bij Loyens & Loeff, en via Dirkzwager ben ik in 2023 terecht gekomen bij Publiq belastingadviseurs.

Ik heb in deze jaren klantenmogen helpen bij een breed scala van nationale en internationale vragen over loonbelasting en sociale zekerheid, denk onder andere aan de werkkostenregeling en de fiscale aspecten van wonen en/of werken over de grens. Gedurende mijn loopbaan heb ik het geluk gehad te leren van enkele zeer gepassioneerde docenten en hun vermogen om ingewikkelde materie helder en begrijpelijk te maken. Geïnspireerd door deze docenten, streef ik ernaar om mijn klanten dezelfde helderheid en begrip te brengen. Mijn doel is om mijn klanten te begeleiden door het complexe labyrint van (grensoverschrijdende) loonheffingen, stress te verminderen en duidelijke overzichten en, soms onverwachte, keuzemogelijkheden te bieden. Ik zoek naar begrijpelijke oplossingen, passend bij de klant, zodat zij zich weer kunnen richten op hun "echte" werk.

Thuis, in Lent, geniet ik van een heerlijk burgerlijk gezinsleven met mijn fantastische aanstaande en onze twee prachtige dochters. Na enkele jaren van avontuurlijke reizen, ben ik nu bezig met het ontdekken van Europa’s juweeltjes dichter bij huis - suggesties zijn altijd welkom!

Ik kijk ernaar uit om uw verhalen, uitdagingen en doelen te horen en van elkaar te leren!

e: epatty@publiqbelastingadviseurs.nl

m: 0651463726