Webinar: Grip op fiscale processen 

Op 18 mei 2022 organiseert Publiq Belastingadviseurs een webinar over grip op de fiscale processen.

De meeste organisaties hebben in meer of mindere mate behoefte om grip te hebben op hun fiscale processen. Die behoefte kan zijn ingegeven door het willen vermijden van naheffingsaanslagen en boetes, reputatieschade of juist door het optimaal benutten van bijvoorbeeld subsidiemogelijkheden om personeelskosten te beperken. We zien daarnaast dat die behoefte ook steeds vaker een gevolg is van de intrinsieke motivatie van de organisatie zelf om grip te hebben op de fiscale processen.

Maar hoe krijg je eigenlijk grip op een proces? Wat vindt de Belastingdienst hiervan? Wat moet je daar precies voor doen en waarom vinden we dat zo nodig? Tijdens dit webinar wordt extra aandacht gegeven aan een belangrijk proces voor de loonheffingen, het HR- en Payroll proces.

Dit en meer bespreken we graag tijdens ons webinar dat plaatsvindt (via Teams) op 18 mei van 13 tot 15 uur.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn:

  • De risicogebieden binnen het HR- en Payroll proces
  • Veel voorkomende risicogebieden op het gebied van de BTW
  • Ervaringen uit de praktijk
  • Wat vindt de Belastingdienst belangrijk in de relatie met een belastingplichtige (gastspreker Stan Rethans, inspecteur loonheffingen, voorzitter Kennisgroep CAO)
  • Discussie aan de hand van enkele stellingen
  • Handvatten voor jouw eigen stappenplan

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname van het webinar.

Leuk als je wilt deelnemen aan ons webinar! Je kunt je aanmelden per email aan info@publiqbelastingadviseurs.nl met daarin de namen, functies en emailadressen van de deelnemers. Na aanmelding ontvang je op 17 mei de link om toegang te krijgen tot het webinar. Uiteraard kun je contact opnemen als je nog vragen hebt.